Cliccat.cat, un projecte de país per al comerç local nascut a Sant Cugat

La plataforma té el suport de 80 associacions de comerciants de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la nova plataforma / Foto: Cliccat.cat

Imatge de la nova plataforma / Foto: Cliccat.cat

Cliccat.cat, la plataforma digital de milers de botigues de barri i parades de mercats, serà el primer gran aparador del comerç català. Neix com el primer gran mercat del país on els usuaris podran comprar tot tipus de productes, experiències i serveis des d'una única plataforma de venda. El projecte serà realitat en un parell de mesos, segons afirma Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, associació impulsora de la iniciativa. Gairebé 80 associacions de comerciants, uns 9.000 establiments d'arreu del país, ja s'hi han adherit.

La digitalització del comerç de proximitat deixarà, en breu, de ser una assignatura pendent. La necessitat de mantenir la connexió amb els clients durant l'estat d'alarma va impulsar, en un primer moment, la creació de slowshopping.cat, un directori de comerços a domicili, que finalment i degut a la gran acollida entre els comerciants ha esdevingut Cliccat.cat.

Aquesta nova plataforma oferirà importants avantatges tant a comerciants com a clients, com assegura Carballo. El gerent de Sant Cugat Comerç ha explicat al magazín 'Connectats' que Cugat Mèdia produeix per a la Xarxa que Cliccat.cat 'és un projecte de llarg recorregut' que permetrà als establiments obrir-se a nous clients, tenir web pròpia i disposar d'informació per a gestionar les seves campanyes. Per als clients suposarà tenir al seu abast una oferta molt més àmplia i comprar productes i serveis arreu del territori amb un únic ticket i un sol enviament.

Per finançar aquest projecte, els impulsors de Cliccat.cat busquen el suport de les administracions públiques com la Generalitat i la Diputació, a més de les diferents Cambres de Comerç.

Els comerços interessats a sumar-se a la plataforma ho hauran de fer a través de les associacions de comerciants del país o adreçant un correu electrònic a hola@cliccat.cat.


Jesús Carballo

A Cliccat li està donant suport gairebé 80 associacions. És una eina necessària que esperem tenir en marxa en un parell de mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.