Ràdio Taxi Sant Cugat suma més de 200 serveis gratuïts al personal sanitari de l'Hospital General

L'empresa de taxis ha volgut col·laborar i ajudar 'un dels col·lectius més colpejats' per la pandèmia


Temes relacionats

Taxistes de Sant Cugat ofereixen serveis socials gratuïts als professionals sanitaris ( 5/abr/20)


  • Comparteix:

Un dels taxis que ha participat en la iniciativa a l'Hospital General / Foto: Ràdio Taxi Sant Cugat

Un dels taxis que ha participat en la iniciativa a l'Hospital General / Foto: Ràdio Taxi Sant Cugat

Ràdio Taxi Sant Cugat ha volgut aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pandèmia amb una iniciativa solidària. L'empresa, l'única que ofereix servei de taxi durant 24 hores a la ciutat, ha fet 216 viatges gratuïts a personal sanitari de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) des d'abril, el que calculen que han estat més de 3.600 quilòmetres.

D'aquesta manera, els taxistes han intentat ajudar un dels col·lectius professionals més afectats per la pandèmia. Xavi Dieste, representant de l'empresa, ha explicat a Cugat Mèdia que han notat una evolució positiva en els ànims del personal que transportaven. Mentre els primer dies no deien res i se'ls veia, a més d''esgotats i ofegats', amb 'por' i 'tristesa', el taxista ara percep més esperança i ànims. Dieste assegura que ha estat només una manera de 'tornar tot el que ens han donat' i ha fet una crida perquè la resta de la societat també col·labori en el que pugui.

Pel que fa al futur, tot i reconèixer que no poden assumir massa temps més la despesa de quilòmetres que impliquen aquests viatges, des de la companyia s'han mostrat disposats a tornar a oferir serveis solidàriament si hi ha un rebrot o torna a haver-hi dificultats en la mobilitat amb transport públic.


Xavi Dieste

Hem intentat des de Ràdio Taxi Sant Cugat tornar una mica tot el que ens han donar. Nosaltres hem patit pèrdues pel coronavirus o volíem posar un granet de sorra per ajudar. És el que hauríem de fer tots com a societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.