Èxit de públic a la 15a. edició de l'Envelat, que ha aplegat prop de 28.000 visitants


  • Comparteix:

L'espai del Parc Ramon Barnils ha incoporat enguany les activitats esportives del Festaesport

L'espai del Parc Ramon Barnils ha incoporat enguany les activitats esportives del Festaesport

Prop de 28.000 persones, segons dades provisionals, han visitat la quinzena edició del Nadal a l'Envelat, que enguany ha incorporat com a principal novetat les activitats esportives. Tot i que no s'ha assolit l'objectiu de les 30.000 visites, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha fet una valoració molt positiva de la resposta del públic i de la diversitat de la programació.

Des del 23 de desembre i fins aquest dimarts, l'Envelat del Parc Ramon Barnils s'ha omplert de tallers infantils, activitats esportives, circ, màgia i espectacles d'animació, especialment dirigits al públic infantil, però amb activitats de nit reservades també als adults, amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci durant les vacances del Nadal.

A l'espera de les xifres definitives, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha avançat que enguany s'han acostat fins al recinte del Parc Ramon Barnils unes 28.000 persones, 3.000 més que l'any passat. Tot i que no s'ha aconseguit arribar a la fita dels 30.000 visitants, Solé ha fet una valoració molt positiva d'aquesta quinzena edició de l'Envelat, una iniciativa que ja està plenament consolidada.

Àngels Solé

La quinzena edició ha anat molt bé. El públic és fidel. Hem incrementat el nombre de visitants, tot i que no hem arribat als 30.000, però s'hi ha acostat unes 28.000 persones, tres mil més que l'any passat.


Les activitats esportives, que s'han incorporat per primera vegada a la programació de l'Envelat, han estat un dels plats forts de l'edició d'enguany. Segons la tinent d'alcalde de Cultura, aquestes activitats han permès que els nens i nenes hagin tingut l'opció de triar entre propostes molt diverses. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

La novetat han estat les activitats esportives, que li han donat un caliu especial a l'Envelat. Els nens han pogut fer una mica de tot.


Els espectacles de tarda també han tingut una bona resposta de públic, així com les activitats de nit per un públic jove i adult, entre les quals han destacat un any més el Quinto de Nadal que dinamitza el Casal Popular La Guitza, i els espectacles 'Hotel dulce hotel' i 'No en el nostre nom'.

Els organitzadors de l'Envelat ja preparen l'edició de l'any vinent, que, segons ha avançat Àngels Solé, inclourà algunes activitats relacionades amb l'Any del Llibre i la Lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.