La selectivitat es farà a centres de secundària i universitats per ampliar espais

El nou repartiment geogràfic garantirà les distàncies de seguretat i reduirà desplaçaments


Temes relacionats

Tota la informació de les preinscripcions escolars, a l'especial de Cugat Mèdia (12/mai/20)

Ja hi ha data per a la selectivitat (31/mar/20)


  • Comparteix:

La selectivitat serà a principis de juliol / Autor: ACN

La selectivitat serà a principis de juliol / Autor: ACN

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), previstes per als dies 7,8 i 9 de juliol, es faran en centres de secundària i universitats per tal de poder complir amb la distància de seguretat per evitar el contagi del coronavirus. El Departament d'Empresa i Coneixement i el Departament d'Educació posaran a disposició del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) els centres de secundària, tant públics com concertats, per ampliar els espais i poder complir, així, amb les mesures decretades per les autoritats sanitàries.

El canvi d'ubicació de la selectivitat, que majoritàriament se celebrava en seus universitàries, també reduirà desplaçaments. L'habilitació d'instituts per a la realització de les PAU no implica que cada alumne s'examini al seu centre d'estudi, sinó que l'alumnat es distribuirà seguint criteris de proximitat. Tot i que aquesta mesura pot significar que hi hagi algun desplaçament, aquest serà més curt del que és habitual.

A aquesta nova distribució territorial se sumaran les mesures de protecció i seguretat contra el coronavirus que estableixen les autoritats sanitàries i que continuïn vigents en les dates previstes per a la selectivitat. El calendari es manté, de moment, per a l'inici de juliol, però el CIC farà un seguiment de l'evolució de la crisi per garantir la seguretat dels alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.