Tai-xi, contemporània, oriental i acrobàcia són les novetats de l'Esbart per aquest trimestre


  • Comparteix:

Les inscripcions estaran obertes fins el 20 de gener

Les inscripcions estaran obertes fins el 20 de gener

El Centre de Dansa Esbart de Sant Cugat està enllestint els últims preparatius per començar les activitats del primer trimestre del 2005 que es presenta ple de varietats i novetats per a tot tipus de públic. Els interessats poden inscriure's fins el 20 de gener al mateix local de l'Esbart.

Més de quinze propostes són les que el Centre de Dansa Esbart de Sant Cugat oferta a tots els sancugatencs que vulguin realitzar alguna activitat durant el primer trimestre d'aquest 2005. Des del tai-xi per nens i nenes a les tardes, i per a grans als vespres, fins a la dansa contemporània de nivell avançat, passant per l'acrobàcia són algunes de les novetats que ofereix l'Esbart.

Ho explica Quim Pla, coordinador d'activitats de l'Esbart.

Quim Pla

Hi ha novetats tan en l'àmbit de dansa i moviment corporal com en relaxació i treball del cos. Podem trobar des de dansa oriental, a capoira i Tai-txi, entre d'altres.


Aquestes noves activitats responen no només a la demanda dels socis, sino també a les propostes que els organitzadors creuen que són interessants per tal que les persones puguin conèixer nous llengutages dins la dansa.

Els cursos i tallers tenen previst començar la setmana de 24 de gener i s'allargaran fins la primera setmana d'abril. Encara que des de l'Esbart ja han avançat que els cursos de dansa oriental i contemporani, que són el que tenen més demanada, s'allargaran durant tot l'any.

Totes les activitats tenen una durada d'una hora i mitja amb sessions de set i fins a deu dies. D'aquesta manera, els preus també depén de les sessions que es fagin, però la mitjana de preus és d'uns 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.