120 persones mortes per coronavirus a les residències de Sant Cugat

S'han detectat 276 positius, la majoria d'ells asimptomàtics, i 215 residents s'han recuperat de la malaltia


Temes relacionats

Les residències de gent gran i l'Ajuntament es coordinen per garantir les millors condicions per a usuaris i professionals ( 9/abr/20)


  • Comparteix:

El col·lectiu de la gent gran és el més vulnerable davant la pandèmia / Foto: Creative Commons

El col·lectiu de la gent gran és el més vulnerable davant la pandèmia / Foto: Creative Commons

120 persones han mort de coronavirus a les residències de gent gran de Sant Cugat. Així ho ha comunicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, aquest dimecres a través d'una compareixença virtual a través d'Instagram. L'alcaldessa també ha informat que hi ha 276 casos positius, la majoria dels quals són asimptomàtics, i que s'han fet tests PCR a totes les persones de les residències de la ciutat, al voltant d'unes mil, per aïllar els positius de les persones sanes. Per altra banda, 215 residents s'han recuperat de la malaltia. Algunes d'elles havien estat traslladades a l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) i ja han pogut tornar a la residència.

Ingla ha destacat que estan millorant 'poc a poc' i ha traslladat un missatge de tranquil·litat a les famílies dels residents, a qui ha assegurat que, tan bon punt es pugui entrar de nou a les residències per visitar els usuaris, els ho comunicaran.


Mireia Ingla

Estem millorant molt poc a poc, ens agradaria dir que el tema està ressolt. Els familiars poden estar tranquils, perquè quan es pugui tornar a visitar les residències, els ho comunicarem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.