Sant Cugat homenatjarà les víctimes del coronavirus amb un acte institucional

Les banderes de tots els edificis oficials de l'Ajuntament onegen a mig pal 'en senyal de dol i respecte'


  • Comparteix:

L'Ajuntament commemorarà les víctimes del coronavirus / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament commemorarà les víctimes del coronavirus / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal ha expressat aquest dilluns el seu condol a les víctimes del coronavirus i es compromet a celebrar un acte institucional de record quan les condicions sanitàries ho permetin. Ho ha fet a través d'una declaració institucional en la qual també es manifesta el suport del consistori a les persones contagiades. El text també agraeix la indiscutible tasca del personal sanitari i dels treballadors de serveis essencials durant la crisi del coronavirus.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

A més de la celebració d'un acte institucional, que haurà d'esperar que el risc disminueixi, l'Ajuntament fa onejar a mig pal les banderes de Sant Cugat 'en senyal de dol i respecte' a les víctimes i els seus familiars.

Els grups municipals no només han volgut agrair als professionals mèdics i serveis essencials la seva implicació en la lluita contra la pandèmia, sinó també han volgut enviar un missatge d'agraïment als santcugatencs i santcugatenques per 'col·laborar en les mesures de confinament decretades'. La declaració institucional també reconeix a empreses, centres de recerca, entitats i associacions i xarxes ciutadanes de voluntariat la seva participació activa en aquesta lluita.

Finalment, en el text, l'Ajuntament es compromet a convertir Sant Cugat en un dels 'motors principals' de la recuperació econòmica del país, fomentant la cohesió social i la sostenibilitat ambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.