Els santcugatencs es bolquen en les cavalcades de Valldoreix i dels districtes


  • Comparteix:

Una de les novetats ha estat un tortell gegant que s'ha fet a la Floresta

Una de les novetats ha estat un tortell gegant que s'ha fet a la Floresta

Les cavalcades de Reis tant a Valldoreix com als districtes han estat aquest any tot un èxit. Igual que al centre de la ciutat, els santcugatencs s'han bolcat en aquesta festa i han sortit al carrer per gaudir de prop de la que és la nit més màgica de l'any.

500 quilos de caramels i 150 litres de xocolata desfeta han endolcit aquest any la cavalcada de Valldoreix, que ha comptat amb una gran èxit de participació ja des de bon principi. El seguici, que ha començat a la plaça Mas Roig, ha recorregut els principals carrers de la zona acompanyat de molts valldoreixencs que no s'ho han volgut perdre. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha mostrat molt satisfeta d'aquesta resposta.

Montserrat Turu

Hi ha hagut un augment de gent que ha vingut a la cavalcada impressionant, tant a la sortida com a tot el recorregut.


Com cada any, la cavalcada de Valldoreix ha viscut un dels moments culminants a l'església de l'Assumpció, on Ses Majestats han fet l'adoració al nen Jesús. D'altra banda, aquest any, des de l'organització han volgut tenir un record per les víctimes del recent sisme submarí que ha sacsejat el sudest asiàtic, i per això han aprofitat la cavalcada per posar una urna solidària.

A la Floresta, la cavalcada també ha estat un èxit de públic. Centenars de veïns han seguit les carrosses pels carrers del districte i han exhaurit els 500 quilos de caramels previstos per l'ocasió. La principal novetat ha estat però un tortell gegant que tots els assistents han pogut tastar en finalitzar el seguici. Ho explica Xavier Sans, membre de la comissió de festes de la Floresta.

Xavier Sans

La cavalcada ha anat molt bé i amb molt bona participació. I l'estrella récord d'avui era un gran tortell que ha fet el pastisser d'aquí i que ha estat un detall molt maco.


Récords de participació també a Mira-sol, on els organitzadors s'han vist desbordats per la gran assistència de veïns a la cavalcada. Així ho demostra el fet que els 250 quilos de caramels s'han acabat quasi a mitja festa, tal i com explica un dels organitzadors, Josep Canut.

Josep Canut

Aquest any ens h desbordat respecte les previsions que teníem, en assistència, en caramels, en tot.


La decisió de recuperar els cavalls pel seguici de Ses Majestats ha estat molt ben rebuda pels veïns de Mira-sol, que han gaudit en tot moment de la festa i l'animació que ha acompanyat els Reis Mags.

I també a cavall han arribat els Reis a les Planes, on han estat seguits per una comitiva de vehicles engalanats per a l'ocasió. Tot i que des de l'organització reconeixen que aquest és un districte on costa fer sortir la gent al carrer i que participi, tampoc aquí els ciutadans s'han volgut perdre la màgia d'aquesta nit. En el cas de les Planes, a més, enguany s'ha recuperat una antiga tradició. Ho explica Begoña Parareda, membre de l'organització.

Begoña Parareda

Fa uns anys que, lligat amb la campanya 'Un nen,una joguina' que feien els jogues, després tenien una línia directa entre Reis i pares, i ara ho hem volgut recuperar.


Com a la resta de cavalcades, a les Planes no hi ha faltat els caramels, i se n'han distribuït 300 quilos que han contribuït a endolcir una nit, ja de per sí, màgica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.