Gilgal Solidari organitza un servei de roba per a la gent amb poc recursos de Sant Cugat

L'entrega i la recollida de roba cal fer-la amb cita prèvia i n'hi ha per a totes les edats i sexes


  • Comparteix:

El rober solidari es troba al local del Gilgal Solidari, a la plaça del Coll, 9 / Foto: Cedida per Rebeca Galán

El rober solidari es troba al local del Gilgal Solidari, a la plaça del Coll, 9 / Foto: Cedida per Rebeca Galán

L'espai solidari santcugatenc Gilgal, amb el suport de La Xesca i de la Xarxa Monestir - Sant Francesc, ha organitzat un rober solidari per a tothom que en aquests moments ho necessiti. La parada és al local del Gilgal, al número 9 de la Plaça del Coll, i tenen roba per a nadons, infants, adolescents i adults. Tant per a la recollida de roba com per a l'entrega, cal demanar cita prèvia al telèfon 607 845 792.

'Arran de la Covid hem hagut de reinventar-nos. Ha sorgit una necessitat emergent perquè hem detectat que hi ha moltes famílies, sobretot de les franges d'edat de 0 a 15 anys que cada temporada canvien de roba, amb una manca de recursos econòmics importants per tot el que ha passat', explica la impulsora del projecte, Rebeca Galán.

Les persones interessades en el servei han de demanar cita prèvia per passar-la a recollir i tenen el rober al seu abast durant tres quarts d'hora perquè escollin el que vulguin. Les mesures de seguretat es mantenen: tothom ha d'accedir al local amb mascareta i guants i la roba que s'ofereix ja ha estat prèviament desinfectada.

Respecte a l'entrega de roba, per a qui no pugui dirigir-se al local, els voluntaris de Gilgal Solidari les poden passar a recollir a domicili. Aquest servei es fa a tots els barris de Sant Cugat i arriba fins a Rubí. 'El rober ha nascut amb intencionalitat però de manera espontània, com ara ha nascut una xarxa veïnal de suport brutal, hem creat aquesta sinergia i és súper positiva', afirma emocionada Galán.




Rebeca Galan 1

Ha sorgit una necessitat emergent perquè hem detectat que hi ha moltes famílies, sobretot de les franges de 0 a 15 anys, amb una manca de recursos econòmics importants

Rebeca Galan 2

El rober ha nascut amb intencionalitat però de manera espontània, com ara ha nascut una xarxa veinal de suport brutal, hem creat aquesta sinèrgia i és súper positiva



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.