Ja s'ha inscrit al registre municipal la primera santcugatenca de l'any, nascuda el 2 de gener


  • Comparteix:

La petita Sara Estefania rebrà una pòlissa de 1.500 euros i un lot de productes infantils

La petita Sara Estefania rebrà una pòlissa de 1.500 euros i un lot de productes infantils

La petita Sara Estefania, que va néixer el 2 de gener, és la primera santcugatenca de l'any inscrita en el registre municipal. Per aquest motiu, rebrà el premi que, per cinquè any, atorga aquesta casa, Ràdio Sant Cugat, en col·laboració amb Catalana Occident i la botiga 'Un pequeño mundo'. L'acte oficial de lliurament del guardó tindrà lloc el dia 26 de gener a l'Ajuntament i estarà presidit per l'alcalde.

Sara Estefania Salinas Balladares. Aquest és el nom del primer nadó inscrit al registre municipal aquest 2005, que va néixer el passat 2 de gener poc abans del migdia i va pesar 3 quilos i 350 grams. La petita Sara i els seus pares rebran, com a premi, una pòlissa de 1.500 euros de Catalana Occident i un lot de productes infantils de la botiga 'Un pequeño mundo'.

El pare de la nena, Edison Salinas, ha rebut amb sorpresa i satisfacció aquest guardó. L'escoltem.

Edison Salinas

Aquest premi és una sorpresa per nosaltres. No sabíem que teníem la primera nena santcugatenca. Agraïm molt el guardó.


De la seva banda, la mare de la petita Sara Estefania ha avançat que esperen destinar els diners de la pòlissa als estudis de la seva filla, per garantir-li un bon futur. A més, Maria Asunción Balladares ha explicat que el part va anar molt bé i va ser força ràpid.

Maria Asunción Balladares

Va ser un part normal, tot va anar molt bé i va ser bastant ràpid. Va durar una hora i mitja.


Els pares de la primera santcugatenca de l'any, d'origen equatorià, fa 5 anys que viuen a la nostra ciutat. Cal destacar que aquest és el segon any que el premi se l'emporta un nadó empadronat a Sant Cugat, ja que en les edicions anteriors es premiava al primer nen o nena nascut al municipi, al marge que es registrés en un altra ciutat.

L'acte formal de lliurament del premi a la primera santcugatenca de l'any se celebrarà a l'Ajuntament el proper 26 de gener, presidit per l'alcalde, i comptarà amb la presència de representants de Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident i la botiga 'Un pequeño mundo'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.