Els Mossos detenen dues persones per presumptes robatoris a l'interior de cases de Sant Cugat

Un dels detinguts es troba ja a presó i l'altre en llibertat amb càrrecs


Temes relacionats

Detenen a Sant Cugat els tres presumptes autors de robatoris violents a Terrassa i Sant Quirze (26/mai/20)

Detingut un menor d'edat com a presumpte autor d'un robatori en un habitatge de Mira-sol (26/mai/20)


  • Comparteix:

La detenció va anar a càrrec d'agents de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra / Foto: Flickr Mossos d'Esquadra

La detenció va anar a càrrec d'agents de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra / Foto: Flickr Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa i de dos robatoris consumats a dues cases de Mira-sol. Els agents de la comissaria de Sant Cugat van rebre una trucada d'un home que havia patit un intent de robatori: va veure com un home entrava a casa seva forçant una finesta, fet que va fer saltar l'alarma i va fer que marxés. Després d'una cerca per la zona, els policies van detectar un home 'amb actitud vigilant i nerviosa'. Quan el van aturar per parlar amb ell, va aparèixer el segon de l'interior d'un habitatge on no hi havia ningú. Anava amb la cara mig tapada per una gorra i portava a les mans cadenes, bessons i rellotges presumptament robats. L'immoble d'on va sortir, a més, tenia una finestra trencada.

Aquest mateix divendres els dos detinguts han passat a disposició judicial. El jutjat en funcions de guàrdia de Rubí ha ordenat l'ingrés en presó d'un d'ells, mentre que l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.