El moviment independentista santcugatenc torna al carrer per reivindicar que 'la lluita no s'atura'

La delegació territorial de l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat quatre concentracions a diferents punts del centre de la ciutat


  • Comparteix:

El moviment independentista santcugatenc ha tornat al carrer després de dos mesos i mig de confinament. La delegació territorial de l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat quatre concentracions simultànies als voltants del Monestir per reivindicar la independència de Catalunya i recordar que 'la lluita no s'atura'. Mantenint la distància de seguretat i seguint les mesures recomanades per evitar el contagi de la Covid-19, desenes de persones s'han col·locat en fila amb pancartes en les quals es podia llegir 'Independència, ara més que mai'.

Els punts on s'han dut a terme les concentracions han estat la plaça d'Octavià, la plaça de l'U d'octubre, la plaça de l'Om i els jardins de la Casa de Cultura. Ha estat un acte senzill, que ha durat només 15 minuts sense parlaments.

El coordinador de l'assemblea territorial de Sant Cugat, Francesc Salvador, ha explicat que amb la fi del confinament el moviment pot tornar a sortir al carrer i celebrar actes per reivindicar la independència. Salvador ha assegurat que 'la gent té cada vegada més ganes de reprendre la lluita i acabar-la com més aviat millor'.

Des de l'assemblea territorial, segons ha afirmat el seu coordinador, ja s'està treballant per continuar fent accions, que podrien donar-se de manera setmanal.




Francesc Salvador

La gent cada vegada té més ganes de tornar-se a activar i reprendrela lluita i acabar-la quan abans millor, ja que serà el més beneficiós per a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.