L'Hospital General inicia un estudi comparatiu sobre cirurgia de la cataracta amb lents intraoculars

La duració de l'estudi serà de sis mesos i hi podran participar persones de 55 a 80 anys amb cataractes


  • Comparteix:

Imatge del centre santcugatenc / Foto: HUGC

Imatge del centre santcugatenc / Foto: HUGC

El servei d'oftalmologia de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) i de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (OMIQ) iniciarà un estudi comparatiu de diferents lents intraoculars multifocals per conèixer millor les seves característiques i per a quins pacients són més beneficioses. L'estudi tindrà una durada de sis mesos i podran optar-hi persones de 55 a 80 anys amb qualsevol grau de cataractes. Els especialistes en cirurgia oftalmològica de l'OMIQ visitaran i realitzaran proves gratuïtes als participants per determinar si compleixen amb els criteris d'idoneïtat necessaris per formar part de l'estudi.

La durada dependrà de l'assaig en què es participi i dels resultats que es vagin observant en cada cas. En qualsevol moment el pacient pot decidir abandonar l'estudi. Es durà a terme un seguiment amb especial atenció a qualsevol dubte o anomalia que pugui sorgir.

La Unitat d'Investigació Clínica Vallès Oftalmològica Recerca (VOR) és un departament propi de l'OMIQ reconegut per l'European Vision Institut (EVI) que desenvolupa estudis clínics per realitzar tractaments innovadors dins de la seva especialitat. En l'actualitat el VOR participa activament en nombrosos estudis de retina, glaucoma, superfície ocular i cirurgia de la cataracta, així com de noves lents intraoculars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.