La polèmica selecció catalana d'Hoquei Patins, en categoria júnior, s'enfronta al PHSC al Pavelló


  • Comparteix:

El partit se suma als diversos actes de suport a la selecció catalana

El partit se suma als diversos actes de suport a la selecció catalana

La selecció catalana júnior d'Hoquei Patins juga avui contra el Patí Hoquei Sant Cugat en un partit que tindrà lloc al pavelló de la Rambla del Celler. La jornada comptarà amb la presència del seleccionador nacional i dels jugadors Ivan Tibau i Jaume Llaverola i està organitzada pel PHSC i la JERC amb l'objectiu de donar suport a la selecció catalana després del revés de Fresno.

Després de Macau i de Fresno, la polèmica Selecció Catalana d'Hoquei Patins, en categoria júnior, visita avui la nostra ciutat per enfrontar-se al primer equip del Patí Hoquei Sant Cugat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és sobretot recolzar la selecció catalana després del revés de Fresno. Així ho ha explicat el delegat de la Federació Catalana de Patinatge, Joaquim Pastor, per a qui aquest partit pretén homenatjar i donar suport a les seleccions catalanes.

Quim Pastor

Hem organitzat aquesta iniciativa per homenatjar i recolzar la selecció catalana.


Abans del partit, a més, els més petits del club han pogut gaudir d'un entrenament amb diversos jugadors del combinat català i amb el seleccionador Jordi Camps.

Aquest partit arriba tot just uns dies després de la conferència que van fer a la nostra ciutat el secretari d'esport de la Generalitat, Rafel Niubò, i el mateix Joaquim Pastor, en un acte organitzat per la secció local de la JERC.

Durant la xerrada, Niubò va manifestar el seu desencís per les contínues disputes entre els propis partits polítics catalans després de l'assemblea de Fresno, però va afegir que la situació de la qual es parteix és bona, amb el pacte del tripartit i el suport de CiU i el de les diferents federacions esportives catalanes. En aquest sentit, el secretari general de l'Esport és optimista perquè, segons diu, mai s'havia arribat tan lluny i ara és l'hora de passar a l'ofensiva. L'escoltem.

Rafael Niubò

Amb el treball de la federació de patinatge s'ha demostrat que tot és possible i que hem passat a l'ofensiva, cosa que no havia passat mai


Després de l'enfrontament d'avui, la Federació Catalana d'Hoquei ha assegurat al club santcugatenc que més endavant organitzaran un altre clínic pels jugadors infantils, juvenils i júniors de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.