Aquests són els serveis municipals que retornen o s'amplien amb la fase 2 del desconfinament

Amb l'entrada a la nova fase aquest dilluns equipaments com les biblioteques o les Zones Esportives Municipals amplien els seus serveis


Temes relacionats

La fase 2 del desconfinament arriba a Sant Cugat ( 8/jun/20)

Les àrees verda i blava d'aparcament tornen a ser de pagament ( 8/jun/20)

Els centres educatius de Sant Cugat reobren aquest dilluns després de tres mesos tancats ( 8/jun/20)


  • Comparteix:

La biblioteca Gabriel Ferrater ofereix accés a quatre punts de connexió a internet amb cita prèvia / Foto: Cugat Mèdia

La biblioteca Gabriel Ferrater ofereix accés a quatre punts de connexió a internet amb cita prèvia / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat recupera aquest dilluns una sèrie de serveis municipals amb l'entrada a la fase 2 del desconfinament. Les escoles bressol municipals obren amb restriccions, com també ho fan alguns equipaments esportius com els de les ZEM Jaume Tubau i la Guinardera. Les biblioteques amplien els seus serveis i tornen els casaments a l'ajuntament amb un aformanet màxim de 50 persones. A partir de dimarts, reobren les sales d'exposició dels espais d'art municipals.


Escoles bressol
Per ajudar les famílies i oferir un servei d'acollida per als infants. Només s'ofereix atenció a infants d'1 a 3 anys i els menors d'1 any no hi poden assistir. A més, s'adeqüen els espais per a grups d'un màxim de cinc infants i no hi haurà servei de menjador.

Mobilitat
Per altra banda, es recupera el 100% del servei del transport urbà i del Park and Ride, on l'ús de la mascareta serà obligatori. També en qüestions de mobilitat, les àrees d'estacionament regulat blava, vermella i verda tornen a ser de pagament, una vegada acabat el període de gratuïtat per la crisi del coronavirus. L'àrea vermella del CAP de Sant Cugat també es reactiva i s'amplia la tarifa Plis-Plas, per gestions curtes, de mitja hora a una hora de durada.

Equipaments esportius
Pel que fa a equipaments municipals, la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de la Guinardera reprenen parcialment alguns dels seus serveis amb cita prèvia i limitació de l'aforament. Es pot fer ús de les pistes de pàdel i la sala de fitness de la Jaume Tubau i de la pista d'atletisme i la sala de fitness de la Guinardera. La resta d'instal·lacions esportives no obriran fins a nou avís.

Biblioteques
Les biblioteques municipals també amplien alguns dels seus serveis. La biblioteca Gabriel Ferrater ofereix accés a quatre punts de connexió a internet amb cita prèvia i s'habilita el préstec interbibliotecari. De moment, encara no es permet l'accés lliure als usuaris.

Ajuntament
Amb l'entrada a la fase 2, l'ajuntament reprèn la celebració de casaments amb un aforament màxim de 50 persones. També està previst el retorn gradual a la feina presencial dels treballadors municipals.

Centres d'art
Les sales d'exposicions de la Casa de Cultura, el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani i el Centre d'Art Maristany i l'espai Lleixes reobren al públic a partir de dimarts. Totes les activitats es duran a terme en format presencial adaptat a la situació del coronavirus i en format virtual a través dels canals de comunicació dels centres d'art municipals de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.