El retorn a la normalitat propicia una primera operació sortida de mig milió de vehicles

Interior desplega 749 efectius i 476 controls per aquest cap de setmana i augmentarà els dispositius per Sant Joan


  • Comparteix:

Imatge d'un embús en una operació sortida passada / Foto: ACN

Imatge d'un embús en una operació sortida passada / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit ha preparat un dispositiu especial per a l'operació sortida d'aquest divendres i dissabte que consta de 749 efectius dels Mossos d'Esquadra i 476 controls. A l'Àrea Metroplitana de Barcelona (AMB) es preveu que es desplacin uns 500.000 vehicles, una xifra que suposaria un augment significatiu respecte al cap de setmana passat on encara no s'havia superat la fase 2 del confinament i en què es va registrar un 30% menys d'activitat que un cap de setmana normal.

El SCT ha fet una crida a la prudència i ha demanat 'extremar les precaucions' als conductors que es desplacin durant aquest primer cap de setmana de retorn a la normalitat. La falta de pràctica després dels tres mesos de confinament i els problemes que pugui ocasionar la falta d'activitat als vehicles són les principals preocupacions de Trànsit.

Per a diumenge, també està previst habilitar carrils addicionals a l'AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès i a la C-32 entre Gavà i l'Hospitalet de Llobregat. A més, el carril bus-VAO de la C-58 estarà obert a tots els vehicles.

A més, el Departament d'Interior també ha presentat aquest divendres l'operatiu especial per a la festivitat de Sant Joan. Es duran a terme un total de 1.400 controls i es desplegaran 1.764 efectius de trànsit. A més, els parcs de bombers tindran un reforç de cara a les hores de més activitat prevista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.