Els Gausacs entren en gamma extra amb la seva campanya de recollida d'aliments

Els Castellers de Sant Cugat han recaptat 1.507 quilos d'aliments


Temes relacionats

Sant Cugat celebra el Sant Pere més insòlit (29/jun/20)


  • Comparteix:

Imatge de la campanya / Foto: Gausacs

Imatge de la campanya / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit un nou repte. Tot i que aquesta vegada no ha estat a plaça, els camises verdes han recaptat 1.507 quilos de menjar per al Banc d'Aliments amb una campanya solidària impulsada per a la Diada de Festa Major, que enguany ha quedat suspesa. Els Gausacs, però, han convertit cada quilo recaptat en un casteller, fet que els ha permès aixecar de manera solidària el 4 de 8, el 3 de 9 amb folre, el 5 de 9 amb folre, el 3 de 10 amb folre i manilles, i el 3 de 9. Una actuació de gamma extra reservada per a les millores colles que ajudarà molta gent.

El president dels Castellers de Sant Cugat, Enric Aguadé, ha explicat a Cugat Mèdia que estan molt satisfets amb la implicació de la colla i de la ciutadania en aquesta campanya. De fet, calculen que han aconseguit uns 3.000 euros d'aportacions.

Tot i la bona resposta, Aguadé ha recordat que 'mai no és suficient', ja que la ciutat demana més ajuda.

Es tracta d'un gest solidari que els camises verdes han convertit de manera metafòrica en castells i que els situa en el 'top 3' de les millors colles castelleres.






Enric Aguadé

Si ho traslladem a la realitat seria com entrar al top 3 del rànquing casteller. Tot i així, mai és suficient amb la situació actual i qualsevol suport no s'hauria d'acabar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.