Els infants de Sant Cugat, compromesos amb la lluita per fer front a l'emergència climàtica

El consell d'infants de Sant Cugat ha tancat un curs atípic marcat per la crisi de la Covid-19


  • Comparteix:

El consell d'infants de Sant Cugat vol contribuir a la lluita contra el canvi climàtic / Foto: Captura de pantalla de la sessió

El consell d'infants de Sant Cugat vol contribuir a la lluita contra el canvi climàtic / Foto: Captura de pantalla de la sessió

La canalla de Sant Cugat, de la mateixa manera que l'Ajuntament, està conjurada per fer front a la crisi mediambiental. El consell d'infants ha tancat aquest dimarts el curs amb una trobada telemàtica on han posat de manifest que estan alineats amb la declaració d'emergència climàtica que va signar el consistori. Ha estat un curs diferent, marcat per la crisi de la Covid-19 i on els joves estudiants s'han hagut d'adaptar a treballar confinats.

Per part de l'Ajuntament, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha subratllat la necessitat que els adults facilitin el canvi. 'Tenim l'obligació de fer el possible per deixar-vos una ciutat, un país, un planeta on vosaltres hi tingueu un futur', ha dit la republicana.

'Hem trobat a faltar l'escola, els amics, els avis', ha relatat un dels sotspresidents de l'òrgan participatiu, Biel Ruiz. De fet, la pandèmia ha obligat la canalla a adaptar-se a una realitat inèdita. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha agraït 'l'esforç' que han fet els infants durant aquest període de temps.

El consell d'infants de Sant Cugat ha tingut la participació de les escoles L'Olivera, Gerbert d'Orlhac, la Floresta, Joan Maragall, Thau, Àgora, Santa Isabel, Avenç, Collserola, Pins del Vallès, Catalunya, la Farga, Viaró, Hatikva, Ciutat d'Alba, Pureza de María, Creanova, Ferran i Clua, Pi d'en Xandri i Turó de Can Mates.




Mireia Ingla

Això us afecta de primera mà. Els adults i els governants tenim l'obligació de fer el possible per deixar-vos una ciutat, un país, un planeta on tingueu futur. Hi teniu dret.

Biel Ruiz

El confinament ha estat complicat. Molts ho hem portat bé, però hem trobat a favor anar a l'escola, veure els amics, els familiars, els avis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.