L'escola Hatikva reuneix 24.200 euros que destinarà a beques per als propers dos cursos

Serviran per ajudar alumnes que estan en situació de vulnerabilitat després de la pandèmia de la Covid-19


  • Comparteix:

Imatge de l'escola Hatikva / Font: colegiohatikva.com

Imatge de l'escola Hatikva / Font: colegiohatikva.com

L'escola Hatikva, ubicada a Valldoreix, ha recaptat 24.200 euros en els darrers 10 dies que destinarà a beques per als propers dos cursos. A través del portal web de micromecenatge GoFundme, el col·legi ha aconseguit reunir una quantitat que s'utilitzarà íntegrament a ajudes per als alumnes més vulnerables després de la pandèmia de la Covid-19.

La intenció inicial de la proposta era recaptar uns 15.000 euros però la xifra final ha superat totes les expectatives. 'Teníem l'objectiu prioritari de no deixar a ningú enrere', expliquen des de la direcció. Al final, gràcies a l'ajuda d'uns 200 donants han superat la xifra amb escreix. Més enllà d'aquestes ajudes, des de la fundació Hatikva asseguren que els centres ja estan preparats per al nou curs malgrat que hauran d'adaptar-se a totes les mesures de seguretat. El col·legi Hatikva va instal·lar una part de la seva oferta educativa l'any 2008 a Valldoreix.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.