Mireia Ingla: 'A Sant Cugat tenim una situació absolutament controlada'

L'alcaldessa reitera que la pandèmia és al municipi, però la situació permet continuar amb la reactivació


Temes relacionats

El Govern recomana evitar desplaçaments a segones residències per frenar l'augment de contagis (17/jul/20)

Certeses i mentides sobre el coronavirus (17/jul/20)


  • Comparteix:

Mireia Ingla, al despatx / Foto: Cugat Mèdia

Mireia Ingla, al despatx / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldessa, Mireia Ingla, llança un missatge de tranquil·litat, tot i que cal no abaixar la guàrdia. Ingla ha assegurat que en aquests moments a Sant Cugat la situació està controlada, tot i que la pandèmia està present al municipi. De fet, Ingla ha explicat que està en contacte permanent amb les autoritats sanitàries, especialment amb el Servei Català de la Salut i l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC), per avaluar la situació al municipi, que ara mateix permet mantenir la reactivació econòmica i social de Sant Cugat.

Durant el programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat Mèdia, Ingla ha explicat que aquesta situació actual permet doncs mantenir actes com l'homenatge a les víctimes de la Covid-19, previst per dimecres de la setmana vinent.

Tot i així, l'alcaldessa ha concretat que es tracta d'un acte restringit, que no serà massiu, i que seguirà totes les mesures sanitàries de seguretat. A més, ha destacat, si llavors la situació ha canviat i no ho permet, el govern 'amb tota la responsabilitat' el suspendrà.

De moment, Sant Cugat ha quedat fora de les mesures aplicades a altres municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona per evitar un augment de casos de coronavirus. Això sí, es recomana evitar desplaçaments a segones residències i aquests municipis, a més de mantenir la distància de seguretat, fer ús de la mascareta i rentar-se les mans.



Mireia Ingla

En aquests moments a Sant Cugat, tenim una situació absolutament controlada. Això no vol dir que no tinguem la pandèmia, la pandèmia existeix, però la situació permet continuar amb la reactivació social i econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.