El Teatre-Auditori aplicarà un protocol per prevenir la Covid-19 que afectarà públic, treballadors i artistes

Les mesures implicaran, entre d'altres, canvis en la logística d'accés a l'espai i en el funcionament de la sala


  • Comparteix:

Portar mascareta serà obligatori, entre d'altres mesures / Foto: Cugat Mèdia

Portar mascareta serà obligatori, entre d'altres mesures / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori donarà el tret de sortida a la nova programació 2020-2021 aplicant un estricte protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19 que afectarà, sobretot, el públic. Les mesures implicaran canvis en la logística d'accés a l'espai i en el funcionament de la sala, que adoptarà controls especials de protecció, donant compliment a la normativa vigent d'aforament. Seguint els condicionants de les autoritats sanitàries també se seguirà un protocol específic durant la recepció dels artistes, els muntatges i desmuntatges, així com en el moment dels assajos i les representacions.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha recordat que el coronavirus 'encara hi és' i que és per això que 's'han de tenir presents els plans de contingència que afecten diferents àmbits i espais de la ciutat'. En aquest sentit, ha dit que 's'ha de tenir en compte tant a l'hora d'organitzar des de la direcció del teatre, com per al públic i artistes'. Ingla ha avançat que 'aquesta situació, a més, pot anar variant' i 'segurament una de les coses més difícils d'assumir és aquesta incertesa permanent', ha afegit.

Protocols del Teatre-Auditori
  • Es donarà compliment a la normativa vigent d'aforament i de disposició de les butaques amb les distàncies de seguretat requerides en el moment de la funció.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.
  • S'habilitaran, només si és necessari, diferents accessos i sortides de la sala per evitar aglomeracions sota el control del personal de sala.
  • Serà necessari arribar 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle per facilitar l'entrada esglaonada i, en cas contrari, no es podrà garantir la localitat triada en el moment de la compra.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil per evitar el contacte amb el paper.
  • Els espectadors hauran d'ocupar la butaca assignada en el moment de la compra.
  • No es donarà cap programa en paper. S'enviarà el programa de mà per correu electrònic als espectadors uns dies abans de l'espectacle i es podrà consultar a la web i també al vestíbul mitjançant un codi QR.
  • El públic rebrà per correu electrònic uns dies abans de la funció, una guia del protocol per poder seguir les normes de seguretat.



  • Mireia Ingla

    El coronavirus encara hi és, i és per això que hem de tenir present els plans de contigència que afecten a diferents àmbits i espais de la nostra ciutat i, per tant, ho hem de tenir en compte tant a l'hora d'organitzar des de la direcció del teatre, com per al públic, com per als artistes. I aquesta situació, a més, pot anar variant. Segurament una de les coses més difícil d'assumir és aquesta incertesa permanent.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.