El Govern tanca discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacle a Catalunya per la Covid-19

La mesura es posarà en marxa aquest dissabte i durarà 15 dies


  • Comparteix:

Les discoteques de Sant Cugat també hauran de tancar / Foto: Pexels

Les discoteques de Sant Cugat també hauran de tancar / Foto: Pexels

El comitè tècnic del Procicat ha suspès a tot Catalunya l'obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacles. El Govern considera que la situació epidemiològica al conjunt de Catalunya obliga a adoptar 'mesures especials de contenció' d'un seguit d'activitats per frenar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població. Per això també queden suspeses arreu del país les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts en el punt precedent. A més, s'estableix l’horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo, arreu del territori, a les dotze de la nit. El termini de durada de les mesures s'estableix en 15 dies. Es preveu que la resolució entri en vigor aquest dissabte, 25 de juliol.

En els municipis on ja hi ha mesures restrictives per contenir els brots de coronavirus s'estableix, per a les activitats de restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals, un horari de tancament a les dotze de la nit, llevat que les ordenances municipals continguin l'obligació d'horari de tancament anterior. Aquesta directriu afecta l'àmbit metropolità, els municipis de la demarcació de Girona de Figueres i Vilafant, els de la comarca de la Noguera i els del Segrià.

El termini de durada de les mesures s'estableix en 15 dies. Es preveu que la resolució entri en vigor aquest dissabte, 25 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.