L'Ajuntament posa 2'5 milions més a la lluita contra la crisi del coronavirus

El ple ha aprovat una modificació del pressupost per incorporar aquesta partida


Temes relacionats

L'equip de govern xifra en 15 milions d'euros el pla contra la Covid-19 (24/jul/20)


  • Comparteix:

Imatge de l'interior de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'interior de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament destinarà 2'5 milions d'euros més a mitigar els efectes socials i econòmics de la pandèmia. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, la quantia prové de modificar partides no executades per destinar-les a la lluita contra les conseqüències de la Covid-19, de l'increment del fons de contingència fins al mig milió d'euros i d'immobilitzar un milió d'euros més en previsió d'ingressos que no es cobraran. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns aquestes modificacions pressupostàries amb els vots de l'equip de govern, tot i el vot contrari dels grups de l'oposició.

ESCOLTA-HO

Tant Junts per Sant Cugat com Cs, han justificat el seu rebuig a la modificació en la manca d'informació. Des de Junts, el regidor Carles Brugarolas ha lamentat que davant la diversitat d'inversions afectades que preveu la modificació aprovada no s'hagi concretat si s'eliminen o si hi ha una previsió d'inversió per altres vies. En el mateix sentit, el regidor de Cs Sergio Blázquez ha reclamat més informació sobre les partides modificades.

Tot i això, Soler ha retret l'actitud de l'oposició davant una modificació que és per dotar les accions contra la Covid-19 i ha concretat que la resta de partides incloses responen a canvis en la font de finançament o al fet de pressupostar aquest any només el projecte inicial.

Segons l'equip de govern, amb aquesta nova modificació pressupostària el cost de la lluita contra les conseqüències a Sant Cugat de la Covid-19 s'eleva a 15 milions d'euros.




Brugarolas/Blázquez

Expressem la nostra preocupació per inversions que estaven planificades i que s'havien anunciat a la revista municipal i que ara es queden sense finançament / S'han incorporat moltes partides que no obeeixen a decisions polítiques i ens falta informació.

Pere Soler

Que consti que el govern presenta modificacions per valor de 2,5 milions d'euros i l'oposició no hi vol donar suport a la modificació en matèria Covid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.