Sorea renova el conveni de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres a Sant Cugat

Sant Cugat ha acollit aquest acte que referma els valors culturals i empresarials de totes dues entitats


Temes relacionats

Els Gausacs entren en gamma extra amb la seva campanya de recollida d'aliments (30/jun/20)

Sorea impulsa una campanya per recaptar fons per a l'assaig clínic #JoEmCorono ( 4/mai/20)


  • Comparteix:

Conveni de Sorea i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Conveni de Sorea i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Sorea i la Coordinadora de Colles Castelleres han refermat per quart any consecutiu el conveni de col·laboració a Sant Cugat. El president de la Coordinadora, Sergi Font, i el conseller delegat de Sorea, Emili Giralt, han ressaltat els valors compartits existents entre el món empresarial i casteller. Sorea assumeix una part de les despeses de les assegurances de l'activitat castellera i participarà en diversos esdeveniments del món casteller arreu de Catalunya.

Sant Cugat s'ha convertit en seu de la signatura del conveni després que Granollers i Valls fossin els testimonis en anteriors actes.

El president de la Coordinadora, Sergi Font, ha remarcat que aquest conveni és d'un gran valor i sobretot amb la situació actual. Font ha destacat que el món casteller ha estat actiu durant el confinament a través de trobades online i també ha explotat la vessant solidària amb la recollida d'aliments i donació de sang. La Coordinadora està integrada per més d'un centenar de colles que aglutina més de 25.000 persones.

El conseller delegat de Sorea, Emili Giralt, ha destacat que l'empresa vol seguir apostant amb un lema clar, 'Junts fem pinya per cuidar l'aigua', Giralt ha coincidit a destacar el binomi cultural i del món casteller amb el treball en equip com a nexe d'unió.

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, s'ha mostrat contenta per la renovació d'aquest conveni que 'mou' moltes famílies arreu de Catalunya.




Sergi Font

Té moilt valor que en moments díficils, Sorea ens doni suport. Suposa una empenta perquè les colles castelleres segfueixin fent coses.

Emili Giralt

Hem d'estar al costat de la cultura en aquest moment. Sempre presentem aquest conveni a diferents ciutats per tenir presència a tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.