Tallat el Camí de Can Gatxet fins al 30 de setembre per obres als FGC

La instal·lació de pantalles acústiques obliga a desviar el trànsit sentit Mira-sol per l'avinguda de l'Enllaç


  • Comparteix:

El Camí de Can Gatxet es tallarà el trànsit / Foto: Ajuntament

El Camí de Can Gatxet es tallarà el trànsit / Foto: Ajuntament

Les obres d'instal·lació de pantalles acústiques al Pla de la Pagesa obliguen a tallar el trànsit des d'aquest dimecres fins al 30 de setembre al Camí de Can Gatxet, entre l'avinguda de l'Enllaç i el carrer del Roserar. L'afectació serà només al carril en sentit Mira-sol i el trànsit en aquest tram es desviarà per la mateixa avinguda de l'Enllaç.

Les pantalles tindran una altura de poc més de tres metres i estan formades per panells fonoabsorbents de cinc metres d'amplada de formigó porós, que ajuda a absorbir l'impacte sonor. Ara bé, l'obra no es quedarà aquí, ja que també s'allargarà la vorera del carrer de l'Andana, que permetrà unir la sortida de l'estació amb el pas sota el pont de l'avinguda Enllaç. Això servirà per evitar que els vianants hagin d'anar per la calçada o passar a la vorera de l'altre costat.

Una vegada s'instal·lin les pantalles, també es plantarà vegetació per reduir l'impacte visual d'aquest nou element. Es mantindran arbres que ja hi eren i s'hi plantaran de nous. Així, està prevista la plantació d'una seixantena d'arbres de 14 espècies diferents i més de 8.000 arbustos i plantes entapissants de 22 espècies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.