La facultat de magisteri de la UIC es traslladarà el curs que ve a Sant Cugat

En un principi estava previst per al curs 2018-2019


  • Comparteix:

Les noves aules de la facultat de magisteri al campus UIC Sant Cugat / Foto: UIC

Les noves aules de la facultat de magisteri al campus UIC Sant Cugat / Foto: UIC

El campus de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) de Sant Cugat acollirà el curs que ve els alumnes de la facultat de magisteri, fins ara al campus de Barcelona. Les noves aules i instal·lacions estaran dotades de les tecnologies més punteres per formar als futurs mestres en les metodologies més innovadores. En un principi es va anunciar que el trasllat es faria al curs 2018-2019.

El campus de Sant Cugat, que fins ara impartia els graus de Psicologia, Fisioteràpia, Medicina, Infermeria, Odontologia i Bioenginyeria, s'obrirà a altres titulacions, un pas enriquidor tant pels alumnes de ciències com els de magisteri, ja que s'establiran sinergies en àmbits d'estudi com el de la neuroeducació i la psicoeducació.

Els nous espais de la facultat s'han pensat perquè siguin mòbils, polivalents i adaptats a les noves tecnologies. Els alumnes comptaran amb laboratoris de ciència, matemàtiques i robòtica i un gimnàs totalment equipat per al desenvolupament de l'educació física.

Així seran les noves instal·lacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.