L'associació de veïns del barri del Monestir-Sant Francesc demanen més oficines bancàries a la zona

La darrera sucursal que hi havia a l'avinguda de Cerdanyola va tancar fa dos mesos


  • Comparteix:

L'associació de veïns del barri del Monestir-Sant Francesc lamenta que ja no quedi cap sucursal bancària a prop. La darrera ha estat una entitat de La Caixa ubicada a l'avinguda de Cerdanyola i que aviat farà dos mesos va tancar portes. Els veïns no se'n saben a venir d'aquesta decisió perquè asseguren que era una oficina amb molt trànsit de gent. L'alcaldessa, Mireia Ingla, va respondre a aquesta qüestió al programa de Cugat Mèdia 'Línia Directa' i va assegurar que l'Ajuntament està treballant per trobar-hi una sol·lució.

María Ángeles Vílches, vinculada als moviments associatius del barri, lamenta que en tan poc temps l'avinguda de Cerdanyola i voltants hagi perdut totes les entitats que hi havia. Caixa Terrassa, Caixa Penedès o el BBVA havien estat algunes de les oficines ubicades a l'avinguda fins i tot, algunes, una al costat de l'altra.

'En un barri on hi ha tanta gent gran és greu que hagin d'anar tan lluny per treure diners', expliquen enfadats Luis Miguel Robles i Segundo Iglesias, membres de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat. I és que les sucursals de La Caixa 'més properes' estan a la plaça de Quatre Cantons, a Coll Favà i a l'avinguda de Rius i Taulet. En canvi, el passeig de Torreblanca, 1-5, és on hi ha la nova seu del BBVA. 'Com a mínim està més a prop', afirmen.

La resposta de l'alcaldessa
L'alcaldessa, Mireia Ingla, va explicar, al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, que s'ha reunit amb el director de CaixaBank per cercar solucions. Ingla apunta que una de les solucions seria mantenir caixers automàtics i apunta la possibilitat que l'Obra Social la Caixa doni suport a projectes en aquest territori.




María Ángeles Vílches

El barri està molt molest perquè és l'única Caixa que ens ha quedat.

Luis Miguel Robles i

Les persones grans es veuen afectades perquè s'han de desplaçar a 400 metres i molts tenen problemes de mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.