Els nous mòduls de La Mirada s'instal·len segons el calendari previst

Els mòduls, que han d'estar llestos per l'inici de curs al setembre, han arribat aquest dimarts a Volpelleres


Temes relacionats

L'AFA de La Mirada, 'alleugerida' amb l'inici d'obres però 'atenta' perquè es compleixin els terminis (20/jul/20)

En marxa la instal·lació dels nous mòduls de l'escola La Mirada (13/jul/20)

L'alcaldessa, sobre la situació de La Mirada: 'Va ser la primera gran decepció d'aquest govern' (23/jun/20)

Els projectes de l'institut-escola Catalunya i de La Mirada segueixen el calendari previst (21/mai/20)


  • Comparteix:

Imatge dels nous mòduls / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge dels nous mòduls / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els nous mòduls de l'escola La Mirada ja han arribat. La instal·lació d'aquesta nova part del centre, que ocuparà més de 2.000 metres quadrats a la zona on hi ha el parc del Patufet, a Volpelleres, segueix el calendari previst i ha d'estar llesta per a l'inici del curs escolar, al setembre. Actualment, La Mirada compta amb 250 alumnes i, fins a tenir l'edifici definitiu al costat de l'institut Leonardo da Vinci, el centre creixerà en 75 nous alumnes per curs. Això significa que abans de comptar amb les instal·lacions definitives s'haurà de donar espai en mòduls a gairebé 500 alumnes.

El nou espai s'ubicarà a l'esplanada que hi ha davant de l'escola L'Olivera i constarà de quatre mòduls que acolliran aules i lavabos, a més d'altres mòduls que serviran per connectar els primers. Dels 2.027 metres quadrats, 668 són per a mòduls, 12 per al porxo i la resta per al pati. Amb els treballs d'adequació, que van a càrrec de la Generalitat, es manté part de l'actual sorral que hi ha a la zona i alguns arbres; la resta es replantaran a les zones verdes adjacents a l'escola.

Els elements de joc es traslladaran a 50 metres, on també s'adequarà una pista esportiva de lleure, mobiliari urbà i una millora de l'enjardinament. Des de l'Ajuntament s'està treballant per calendaritzar aquests treballs. De fet, mentre que l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) del centre respira 'alleugerida' pel compliment de terminis, el veïnat s'ha mostrat molest perquè, segons critiquen, 'no s'hi ha comptat' per triar la ubicació. Segons l'associació de veïns de Volpelleres, la instal·lació dels mòduls en una zona 'cèntrica' del barri pot comportar problemes de mobilitat. De fet, des de l'associació han proposat formar part d'un grup de treball que revisi el procés d'instal·lació dels mòduls i també de la construcció i les obres del nou edifici, que s'ha d'ubicar al bosc de Volpelleres.



Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.