Es cancel·len els Premis Sant Cugat, que tornaran el 2021 'reformulats'

L'equip de govern ha decidit traslladar l'entrega dels guardons a l'any vinent per la situació de pandèmia


Temes relacionats

Els Premis Sant Cugat reconeixen la cultura, el compromís social, la ciència i l'esport ( 1/abr/19)


  • Comparteix:

La darrera edició dels Premis Sant Cugat va tenir lloc la primavera del 2019 / Foto: Localpres

La darrera edició dels Premis Sant Cugat va tenir lloc la primavera del 2019 / Foto: Localpres

La propera edició dels Premis Sant Cugat no tindrà lloc fins al 2021. La pandèmia de la Covid-19 ha portat l'equip de govern a allargar el 'període de reflexió' que va anunciar a principis d'aquest any per 'repensar' i 'reformular' els guardons i fer-los 'més atractius' i 'més propers' a la ciutadania.

En declaracions a Cugat Mèdia, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha assegurat que ara 'no és moment de celebracions' i s'emplacen al 2021 per acabar de treballar en una 'remodelació' dels premis perquè aquests estiguin 'reglamentats'.

L'objectiu del govern és que aquests guardons tinguin una estructura i uns fonaments clars perquè la ciutadania 'se'ls faci seus'. Els Premis Sant Cugat volen ser un reconeixement a aquelles persones, associacions i entitats i empreses de la ciutat que han tingut un paper rellevant al llarg de l'any. Des de l'executiu consideren que fins ara 'no estava clar' de quina àrea depenien els guardons, com s'havien de triar les candidatures, i quines bases tenien, uns factors que cal definir de cara a les properes edicions perquè siguin 'representatius de tota la ciutadania'.


Pere Soler

Creiem que ara no és moment de celebracions. Evidentment, el reconeixement per tots els professionals que han treballat durant la pandèmia l'hem fet i el seguirem fent, però creiem que el millor aquest any és deixar de banda aquests guardons i emplaçar-nos al 2021 amb una cosa ben treballada i reglamentada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.