Sant Cugat registra 182 morts per Covid-19 des de l'inici de la pandèmia

Al municipi s'han confirmat 1.021 casos i hi ha tres persones ingressades, cap a la UCI


  • Comparteix:

Imatge de l'homenatge a les víctimes de la pandèmia / Foto: Marc Quevy

Imatge de l'homenatge a les víctimes de la pandèmia / Foto: Marc Quevy

Sant Cugat registra 182 morts per Covid-19 des de l'inici de la pandèmia i fins aquest dilluns, segons dades del departament de Salut de la Generalitat. 144 d'aquestes defuncions s'han produït a les residències de la ciutat. Actualment, al municipi s'han detectat 1.021 casos positius de coronavirus i hi ha tres persones ingressades, cap a la UCI. D'altra banda, el risc de rebrot a la ciutat torna a ser alt amb un índex de 121,11 (a partir de 200 el risc és molt alt). La taxa de reproducció de l'epidèmia es troba per sobre d'1, concretament a 1,28, fet que posa de manifest que l'epidèmia està creixent a Sant Cugat.



Durant el mes d'agost no s'ha produït cap defunció i la mitjana d'edat dels casos positius ha baixat. Si a l'inici del mes la mitjana era de 41,25 anys, ara és de 33,05. La mitjana d'edat de tots els casos positius acumulats a Sant Cugat és de 57,08 anys.

Vallès Occidental i Barcelona
Al la comarca el risc de rebrot se situa en 165,61 i durant l'agost s'han detectat més de 2.200 positius. En total, des de l'inici de la pandèmia, han mort 1.441 persones de Covid-19 al Vallès Occidental. Per la seva banda, Barcelona registra un índex de rebrot de 191,31 i gairebé 15.000 positius en les darreres setmanes. A la capital catalana s'han produït 11.412 defuncions per coronavirus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.