Detenen un segon jove com a presumpte autor de destrosses i robatoris en cotxes i comerços


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor de destrosses i robatoris en vehicles i comerços del centre de la ciutat la matinada de dilluns. El jove, que ja ha passat a disposició judicial, està imputat per delictes de danys, robatori i venda d'objectes robats.

Es tracta de la segona detenció relacionada amb els mateixos fets, després que la Policia Local atrapés un altre dels presumptes brètols la mateixa matinada en què es van produir les destrosses. El primer detingut era menor d'edat, i també veí de Sant Cugat.

Segons la policia, els dos acusats van protagonitzar destrosses en una dotzena de cotxes i establiments comercials de l'eix de vianants. A més, van robar objectes de l'interior dels vehicles, alguns dels quals s'han recuperat i han estat reconeguts pels seus propietaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.