L'Associació Familiars d'Alzheimer engega el seu primer concurs de micro curtmetratges

El certamen arriba amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: AFA Vallès

Cartell de la iniciativa / Foto: AFA Vallès

La delegació santcugatenca de l'Associació Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) ha posat en marxa la primera edició del Concurs de Micro Curtmetratges amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, que es commemora el 21 de setembre. Les peces es poden presentar fins al 13 de setembre i han de mostrar com aquesta malaltia afecta les persones que la pateixen, així com als que la viuen de prop, però també han d'oferir una mirada optimista. El curtmetratge guanyador es podrà veure a Cugat Mèdia, mitjà col·laborador del certamen. Consulta aquí les bases del concurs.

Els curtmetratges s'han d'enviar via Wetransfer a inscripcionscurtmetratgesafa@gmail.com indicant el títol de l'obra, el nom i cognoms de l'autor, l'edat, la professió o els estudis en curs, la procedència de l'autor, una adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte. La convocatòria està adreçada a totes les persones majors de 16 anys.

Les peces que es presentin, que no poden ser anteriors a 2018, han de durar entre dos i 10 minuts i es poden rodar amb càmera o amb mòbil. El curtmetratge guanyador i els dos finalistes es donaran a conèixer el 20 de setembre en una cerimònia als Cinemes Sant Cugat a dos quarts de dotze del migdia.

El jurat està format per professionals de la FAPAC, membres de la junta de l'AFA-VO, el director de cinema Gerard Noguera, l'economista Arcadi Oliveres, membres del Taller Triangle, l'artista Frederic Cabanas i Televisió de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.