L'índex de criminalitat es manté estable durant el 2004 a Sant Cugat


  • Comparteix:

Demà s'incorporen 7 agents en pràctiques a la comissaria de Sant Cugat, que s'estaran fins l'agost

Demà s'incorporen 7 agents en pràctiques a la comissaria de Sant Cugat, que s'estaran fins l'agost

L'índex de criminalitat a Sant Cugat s'ha mantingut pràcticament igul durant l'any 2004, segons dades de la comissaria de policia estatal a la ciutat. Des d'aquest cos de policia han assegurat, a més, que des que ha començat aquest any, els casos de robatoris tant al barri de Coll Favà com a Mira-sol, estan controlats.

L'índex de criminalitat a Sant Cugat s'ha mantingut estable durant l'any 2004 respecte l'any anterior. I és que segons el comissari de la policia estatal a la ciutat, Vicente Carvallo, les infraccions per cada mil habitants s'han reduït en el 2004 en un 0'33 per cent. Escoltem-lo.

Vicente Carvallo

La taxa de criminalitat ha disminuit en aquest passat any. En el 2004 hi ha hagut 0'33 infracaccions menys per cada mil habitants que en el 2003.


Carvallo també ha assegurat que des de que ha començat l'any no s'ha produït cap infracció a Coll Favà, i que la situació que tant havia preocupat als veïns d'aquest barri com els de Mira-Sol, està controlada.

D'altra banda, el cap de la policia estatal també ha explicat que aquest dijous 20 s'incorporan set nous agents en pràctiques que romandran a la nostra ciutat fins al mes d'agost.

Vicente Carvallo

Al mes d'agost acabaran les pràctiques, juraran el càrrec i demanaran els destins possibles, entre els quals estarà possiblement Sant Cugat


En aquest sentit, la plantilla del cos nacional a Sant Cugat, al menys fins al mes d'agost, es veurà reforçada; fet que per a Carvallo és molt positiu. Val a dir que aquest és el primer any que la comissaria de la ciutat acull agents en pràctiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.