FGC torna a obrir les dues vies tancades per obres a l'estació de Plaça Catalunya

Els treballs permeten l'entrada automàtica de trens a l'estació, element indispensable per augmentar la freqüència a la línia Barcelona-Vallès


  • Comparteix:

Les vies s'han allargat 20 metres / Foto: FGC

Les vies s'han allargat 20 metres / Foto: FGC

L'estació de FGC de Plaça Catalunya recupera les vies 1 i 2 a partir d'aquest dijous després de dos mesos d'obres. Els treballs han servit per allargar-les 20 metres, fet que permet l'entrada automàtica dels trens a l'estació. Això és imprescindible per l'augment de freqüències previst a la línia Barcelona-Vallès de cara a l'any vinent amb l'arribada de 15 nous trens.

A més de l'allargament de vies, també s'obrirà un nou ascensor que connectarà el vestíbul Rambla amb les andanes i substituirà els antics, així com dues escales mecàniques des de l'andana central. La recuperació de l'operativitat també té efectes sobre la línia L7, que recupera la circulació habitual sense transbordament a l'estació de Gràcia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.