Dr. Jiménez (pregoner de la Festa Major de Valldoreix): 'Hem de viure de forma valenta i segura'

El pregó de la festa grossa ha posat en valor la tasca del personal sanitari durant l'emergència sanitària


  • Comparteix:

El pregó de la Festa Major de Valldoreix d'enguany ha estat més que una celebració del fet valldoreixenc. Enguany ha estat un homenatge al personal sanitari, a l'esforç que ha fet i està fent per fer front a la crisi de la Covid-19. El doctor Jordi Jiménez, metge del CAP Valldoreix i director d'Àptima Centre Clínic, ha estat l'encarregat de representar els professionals del seu sector i ho ha fet amb un missatge optimista. 'Hem de viure de forma valenta i segura, celebrar que som vius', ha proclamat en un acte que s'ha celebrat a la Nau de Cultura, amb un aforament limitat a causa de les restriccions per evitar contagis.

Jiménez ha agraït a l'EMD que s'hagi triat el sector sanitari per pronunciar el pregó, i considera que el reconeixement fa que valgui la pena 'tota la dedicació i l'esforç'. El metge ha posat en valor la tasca de tots els professionals del CAP Valldoreix, però també ha tingut paraules de reconeixement per als sanitaris que han precedit la tasca dels actuals.

Al discurs, el Dr. Jiménez també ha fet referència al seu vincle amb Valldoreix, on treballa des de 2006. 'Em sento valldoreixenc d'adopció; passo més temps aquí que a casa', ha reconegut.

El caràcter particular de la festa grossa d'enguany, marcada per les restriccions a causa de la pandèmia, no ha passat desapercebut pel pregoner, que ha lamentat que enguany el programa vingui amb menys actes i amb activitats adequades a la situació. Tot i això, ha subratllat la capacitat de la població per interioritzar conceptes que, fa poc, no eren gens habituals, com confinament, prevenció o quarantena.

La Festa Major continua aquest cap de setmana amb propostes esportives i culturals per a tots els públics.

DISSABTE 19 DE SETEMBRE
  • Torneig de pàdel, torneig de vòlei platja i la fase final del torneig Rafa Nadal de tenis se celebraran durant tot el dia al Club Esportiu Valldoreix.
  • 9h, a la zona esportiva del carrer del Brollador: passejada popular de Festa Major.
  • 20h, a la plaça del Casal de Cultura: Nit Jove amb Les Pasquines.

  • DIUMENGE 20 DE SETEMBRE
  • Torneig de pàdel, torneig de vòlei platja i la fase final del torneig Rafa Nadal de tenis se celebraran durant tot el dia al Club Esportiu Valldoreix.
  • 11h, a la plaça del Casal de Cultura: actuació de Tortell Poltrona amb el seu show 'Que bèstia'.
  • 12h, a la plaça del Casal de Cultura: lliurament dels premis del concurs de cartells.
  • 20h, a la plaça del Casal de Cultura: cloenda de la festa grossa amb el concert de la coral l'Harmonia i el Cor Jove Music'Al Cor.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.