Consulta el preu que haurà de tenir el teu pis de lloguer amb la nova llei

L'índex de la Generalitat proposa el preu per metre quadrat segons la zona, l'estat de conservació i la mida de l'habitatge


Temes relacionats

Entra en vigor la llei per regular el preu dels lloguers (22/set/20)


  • Comparteix:

L'índex té en compte diversos aspectes de l'habitatge / Foto: Cugat Mèdia

L'índex té en compte diversos aspectes de l'habitatge / Foto: Cugat Mèdia

L'índex de referència de preus del lloguer és l'eina que estableix la Generalitat per limitar les quotes a partir d'aquest dimarts. Amb la nova llei per regular els preus, els nous contractes s'hauran de regir per aquest indicador, que té en compte diversos aspectes de l'habitatge per proposar un preu per metre quadrat que serà d'obligatori compliment. L'índex es pot consultar en aquest enllaç.

Els preus de Sant Cugat segons l'índex
L'índex permet calcular els preus a partir d'una sèrie de variables que permeten també calcular els preus per zones, com en aquests tres exemples:

  • Pis 1: avinguda de Gràcia (Eixample Sud), primer o segon pis, 100 metres quadrats, perfecte estat, entre 13 i 30 anys de construcció. 1.243.00 euros.

  • Pis 2: avinguda de Can Bellet (Volpelleres), tercer o quart pis, 80 metres quadrats, perfecte estat, menys de 13 anys de construcció. 1.137, 60 euros.

  • Pis 3: passeig de la Torre Blanca (Barri del Monestir), cinquè o sisè pis, 70 metres quadrats, bon estat, més de 40 anys de construcció. 765.80 euros.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.