Mireia Ingla: 'Destinarem tots els recursos de què disposa l'Ajuntament a ajudar les persones'

L'alcaldessa ha repassat totes les ajudes i projectes que ha engegat el govern local per pal·liar els efectes socials i econòmics de la Covid-19


Temes relacionats

L'Ajuntament posa 2'5 milions més a la lluita contra la crisi del coronavirus (27/jul/20)

L'equip de govern xifra en 15 milions d'euros el pla contra la Covid-19 (24/jul/20)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha enumerat al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia les ajudes i projectes que ha impulsat el govern local per pal·liar els efectes socials i econòmics de la pandèmia de la Covid-19. A les preguntes de dues persones, Blanca Soler i John Forero, Ingla ha explicat que el govern ha utilitzat 16 milions d'euros dels romanents del pressupost del 2019 per 'ajudar les persones' i que la intenció és fer-ho també l'any vinent amb el superàvit del pressupost del 2020. L'alcaldessa ha aprofitat per explicar que la Generalitat no podia pagar les beques menjador a l'agost perquè no hi havia escoles però que com Ajuntament van arribar a un acord per avançar els diners a les famílies que ho necessitaven. 'Destinarem tots els recursos de què disposa l'Ajuntament a ajudar les persones', ha afegit Ingla, responent als neguits de la ciutadania.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.