Mireia Ingla: 'Estem treballant per poder tenir un nou 'park & ride' a Sant Cugat'

La voluntat era fer-ho a l'aparcament de l'estació de Renfe, però l'empresa ferroviària no els cedeix els terrenys


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat al programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia que l'aparcament dissuasori que l'equip de govern volia fer a Coll Favà a l'estació de Renfe no es podrà fer en aquest emplaçament. L'empresa ferroviària no cedirà, finalment, l'espai a l'Ajuntament per fer un 'park & ride' com el que ja existeix a Can Magí. Tot i això, l'alcaldessa ha avançat que ja estan treballant per trobar un altre espai que 'de fet ja tenim en ment i espero que ben aviat el puguem posar en marxa', ha dit, tot i no especificar si en aquesta zona de la ciutat o en una altra.

Ingla considera que a Sant Cugat hi ha "un problema greu de mobilitat" i s'ha d'apostar per "evitar l'entrada de vehicles privats" perquè "no només contaminen, sinó que generen problemes de trànsit i col·lapse". L'alcaldessa ha respost així a les preguntes de dues veïnes de Coll Favà, Mònica Calderó i Mercè Mora, que exposaven les seves preocupacions per la mobilitat al barri.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.