[Fotogaleria] El moviment Fridays for Future torna als carrers de Sant Cugat

El col·lectiu ha protagonitzat una protesta estàtica marcada per les mesures de seguretat


  • Comparteix:

Fridays for Future ha tornat als carrers de Sant Cugat. Ho ha fet amb una concentració a la plaça dels Quatre Cantons i el carrer de Francesc Moragas per reivindicar el clima. La protesta, que s'ha desenvolupat en simultani a altres punts del territori català, ha aplegat una cinquantena de persones vingudes del Vallès i ha estat marcada per les estrictes mesures de seguretat.

Les mascaretes i la distància de seguretat han posat l'estètica a aquesta nova acció reivindicativa, després de mesos sense portar les seves peticions al carrer. El moviment s'ha dotat de voluntaris per garantir el retorn a les protestes amb seguretat, així com de càntics i lemes per reclamar la cura del planeta.

Per poder desenvolupar l'acció, s'ha acordonat una zona a la plaça dels Quatre Cantons i s'ha tallat durant una hora un tram del carrer de Francesc Moragas. La concentració ha estat autoritzada per la conselleria d'Interior i l'Ajuntament.

Altres moviments, com SOS Bosc Volpelleres, també s'han sumat a l'acció amb un manifest que demana la seva protecció i que ha recollit 1.300 signatures en tres dies, segons els impulsors.

Seguir lluitant ha estat la principal consigna en una concentració que també ha demanat "posar la vida al centre" i ha sonat suport a totes les persones que tenen cura en aquests moments de pandèmia. Amb aquest tret de sortida de nou a les protestes, la membre de Fridays for Future Sant Cugat Marta Solé ha explicat a Cugat Mèdia que la intenció ara és recuperar les accions dels divendres, això sí, amb les mesures de seguretat necessàries.





Marta Solé

En principi, els divendres no podrem fer manifestacions en moviment, així que hem pensat fer concentracions en algun lloc públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.