Malestar a l'Avenç per les actuacions d'arranjament de la zona

Famílies del centre alerten dels problemes de seguretat en el tram final del camí


Temes relacionats

El camí de l'escola Avenç es pavimentarà amb un material fet amb resines de pi (29/jul/20)

Novetats sobre el camí que porta a l'escola Avenç (28/gen/20)


  • Comparteix:

El camí del Crist Treballador, que porta a l'Avenç i al Club Tennis Natació Sant Cugat, ja té pilones a una part de la via per garantir amb seguretat el pas dels vianants. L'altra part del camí, sense asfaltar, estava aquest dimarts al matí amb una cinta que impedia l'aparcament dels vehicles a la zona de bosc, fet que ha provocat el malestar de la comunitat educativa de l'escola, ja que asseguren que l'Ajuntament no ha informat de cap nova intervenció i això ha complicat l'entrada al centre a primera hora del matí.

Segons l'Ajuntament, es tracta de les actuacions previstes i ja anunciades. De moment, s'han instal·lat les primeres pilones i s'ha pavimentat una part del camí. Els treballs també preveuen implantar més endavant una zona de desencotxament a tocar de la Rabassada.

Així ho ha concretat l'alcaldessa, Mireia Ingla, a les xarxes socials en resposta a les queixes de famílies. Ingla ha explicat que es tracta de les actuacions acordades amb l'escola que inclouen la senyalització, la pavimentació i la col·locació de pilones a un tram. Queda pendent, ha especificat Ingla, la resta del paviment fins a l'escola, que encara no s'ha fet la licitació de les obres i que l'Ajuntament vol abordar amb la comunitat educativa de l'escola.

La cinta que aquest dimarts al matí impedia l'aparcament al segon tram s'ha retirat.

Confusió entre famílies i escola
La cinta va agafar per sorpresa a la comunitat educativa de l'Avenç. De fet, la directora, Pat Ravetllat, ha explicat a Cugat Mèdia que encara no sap per què es va col·locar. La situació va provocar confusió entre els pares que van arribar al matí, que no entenien per què s'havia tancat la zona, que des de la implantació de mesures contra la Covid-19 s'utilitza per acostar-se a una de les portes d'entrada del centre. "Des de l'aparcament principal hem de passar per un camí molt estret entre cotxes", ha explicat a Cugat Mèdia Dani Casas, un dels pares.

Ravetllat lamenta que s'hagi produit aquesta situació i ho atribueix a un "error", ja que fa pocs dies que havien rebut un correu de l'Ajuntament que la següent fase encara s'havia de parlar i estaven pendents d'una reunió per consensuar-la.




Daniel Casas

Des del pàrquing principal fins a l'entrada del bosc, per on entren els infantils és molt estret i hem d'anar per la carretera al costat dels cotxes.

Pat Ravetllat

Ho atribueixo a un error d'algú. Nosaltres teníem clar que estaria obert amb un mail del propi Ajuntament i per tant imagino que ha estat un error. No se'ns ha dit què ha passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.