'El Club dels Bolats' de Ràdio Sant Cugat, Menció de Qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya

L'espai musical de Cugat Mèdia presentat per Albert Domènech fa una clara aposta per la inclusió


  • Comparteix:

El programa de Ràdio Sant Cugat 'El Club dels Bolats' ha rebut aquest dijous una Menció de Qualitat en l'apartat d'Inclusió a la 20a edició dels premis Ràdio Associació de Catalunya. El responsable de l'espai, Albert Domènech, ha recollit el premi acompanyat del membre del programa Quim Llisorgas i de la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, en una cerimònia que ha tingut lloc a la sala Foyer del Liceu. 'El Club dels Bolats' és un espai inclusiu que acosta cada setmana l'actualitat i l'agenda musical del país.

Al seu discurs, Domènech ha fet una crida perquè totes les ràdios "apostin per persones amb diversitat", perquè així algun dia no caldran categories que reconeguin un programa com 'El Club dels Bolats' perquè "ja estarà normalitzat". En aquest sentit, ha fet un agraïment especial cap a Cugat Mèdia: "Altres ràdios miraven cap a una altra banda, i ells no només van dir que sí, sinó que els hi va encantar la idea i ens van donar confiança".

Sobre el programa, ha explicat que és un projecte "que va més enllà de la música perquè parla de valors, parla de diversitat intel·lectual". "Al final som tots diversos", ha reflexionat Domènech.

L'equip d''El Club dels Bolats' / Foto: Cedida
L'equip d''El Club dels Bolats' / Foto: Cedida


Premis Ràdio Associació
Els Premis Ràdio Associació han guardonat en aquesta 20a edició com a millor professional els periodistes de tribunals Anna Punsí, de SER-Catalunya; Maria Núria Revetlle, de Catalunya Ràdio; i Benet Íñigo de RAC1. El periodista Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona, ha rebut el premi a l'excel·lència pel seu seguiment de les emergències a la zona. El Guardó 1924 se l'emporta 'La Marató' de TV3 i Catalunya Ràdio; el premi al millor programa de ràdio, 'Via Lliure' de RAC1; el millor programa de ràdio local, 'Un dia Més', d'UA1 Lleida Ràdio; i el premi a la inclusió, 'La Casa Ofala' de Ràdio Begues. Manolo Oliveros i 'El Balcó' de SER-Catalunya han rebut mencions d'honor.

Dues Mencions de Qualitat han estat també per al magazín d'actualitat territorial amb informació, entreteniment, opinió, esports i tertúlia política 'Al dia Terres de l'Ebre', de Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Delta, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut i la cobertura informativa que van fer les ràdios locals de l'Alt Maresme (Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat, Ràdio Pineda i Ràdio Calella TV) del temporal Gloria.


Albert Domènech

És un projecte que va més enllà de la música perquè parla de valors, de diversitat. Tots som diversos. Animo les ràdios a què cada vegada més aposteu per persones amb diversitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.