Pim Pam Pum plega per manca de relleu

Els impulsors de l'entitat decideixen deixar-ho estar després d'11 anys d'iniciatives solidàries


Temes relacionats

Suspesa la Marxa Infantil de Sant Cugat (15/oct/20)

Ajornada la 45a Festa de Tardor a causa de la Covid-19 (14/oct/20)


  • Comparteix:

Pim Pam Pum ha estat un clàssic de les cavalcades de Reis / Foto: Localpres

Pim Pam Pum ha estat un clàssic de les cavalcades de Reis / Foto: Localpres

Pim Pam Pum ha decidit aturar la seva activitat després de més de 10 anys per manca de relleu al capdavant. Actualment, l'entitat comptava amb una trentena de voluntaris i havia recaptat fins a l'any passat més de 30.000 euros que han destinat a diversos projectes socials i solidaris. Quan les condicions sanitàries ho facin possible, l'entitat organitzarà un acte per donar 'un bon comiat' al projecte.

"Entenem que és una feina complexa i que no a tothom li agrada", admeten en un comunicat els impulsors, que assenyalen que el projecte s'havia "estancat una mica". Després de col·laborar en múltiples activitats com les cavalcades de Reis, castanyades, Sant Jordis i entitats socials, els impulsors han volgut "donar les gràcies" a la ciutadania i a les persones que hi han col·laborat d'alguna manera.

En declaracions a Cugat Mèdia, el president de Pim Pam Pum, Jordi Calm, ha explicat que el "motiu principal" de la dissolució de l'entitat ha estat la dificultat d'aconseguir "engrescar nova gent" a encarregar-se de "l'aspecte més burocràtic", l'aspecte "més esgotador" de les entitats. Calm ha remarcat que tanquen aquesta etapa amb un balanç "molt positiu" i, més enllà dels diners recaptats durant aquests anys, es queden amb el que "han après i crescut i amb la gent que els ha acompanyat durant aquesta dècada i els agraïments que han rebut".

Des de l'entitat esperen que la ciutadania els recordi amb un somriure. "Hem fet una família que ens ha seguit a tot arreu, com uns 'hooligans' de Pim Pam Pum i ha estat preciós", ha conclòs Calm.

Els romanents que li han quedat a l'entitat es destinaran al Cau Amic, entitat que es va seleccionar l'any passat com a receptora dels ajuts de Pim Pam Pum.


Jordi Calm

Hem fet una família que ens ha seguit a tot arreu, com uns 'hooligans' de Pim Pam Pum i ha estat preciós. Veure créixer els seus fills i les famílies ha estat maquíssim. Jo crec que la gent s'enrecordarà amb un somriure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.