Caiguda del risc de rebrot de Covid-19 a Sant Cugat: per sota de 100 després de dos mesos

La velocitat de reproducció també cau fins als 0,53. Les dues xifres se situen molt per sota la mitjana catalana


  • Comparteix:

Sant Cugat continua reduint el risc de rebrot / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat continua reduint el risc de rebrot / Foto: Cugat Mèdia

Continua la caiguda en picat de l'índex de rebrot de Covid-19 a Sant Cugat que, per primera vegada des d'agost, està per sota del llindar dels 100 punts, que marca quan el risc de contagi és alt. En concret, la xifra és de 99,30, el que indica un risc moderat molt per sota del de Catalunya, que encara puja i ja està als 367,28 contagiats per cada 100.000 habitants, i del del Vallès Occidental, que s'ha reduït lleument però encara és de 284,16. La darrera setmana, però, les dades de Salut han confirmat dues noves morts de santcugatencs per aquesta malaltia, i ja se'n registren 188 des del mes de març.

La velocitat de reproducció de la Covid-19 també continua a la baixa a la ciutat i ara és de 0,53. A la comarca i al país, aquest índex es manté per sobre de l'1 i és de 1.03 i 1,37 respectivament. Actualment hi ha 10 persones de la ciutat ingressades amb Covid-19, cap d'elles a l'UCI, i es registren 1.619 positius acumulats des de l'inici de la pandèmia.

En total, Catalunya suma 194.298 positius i 13.577 morts de Covid-19, mentre que al Vallès es comptabilitzen 21.992 i 1.521 defuncions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.