Carme Ballesteros: 'No ens podem quedar a casa perquè la part emocional serà pitjor que la física'

Cugat Mèdia farà un retrat cada dia de com està afectant la pandèmia i les noves restriccions als santcugatencs


  • Comparteix:

Carme Ballesteros / Foto: Cugat Mèdia

Carme Ballesteros / Foto: Cugat Mèdia

La valldoreixenca Carme Ballesteros, jubilada de 69 anys i membre d'un grup de teatre amateur, ha explicat a Cugat Mèdia la seva vivència amb la pandèmia del coronavirus. Ballesteros es mostra optimista i positiva, tot i la situació anòmala que es viu a la societat. No ha passat la Covid-19, ni tampoc ningú del seu entorn, però pateix, sobretot, per la seva mare de 94 anys. Espera que les noves restriccions no vagin a més perquè considera que la gent ha de viure per cuidar també la part emocional.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de la valldoreixenca Carme Ballesteros:

  • "Personalment em sento bé. Adaptant-me i no hi ha més que aguantar i ser una mica optimista i positiva. A mi m'afecta molt tot el que repercuteix a la gent que, per exemple, pot perdre la feina o ha perdut la feina o no tenen per menjar. Això m'afecta moltíssim".


  • "No he passat la Covid-19, ni ningú de casa meva l'ha passat, per sort. Ens hem protegit bastant. Tinc una mare de 94 anys i no surt de casa i està molt contemplada i cuidada".


  • "Mai no m'han fet una PCR, ni tampoc a ningú de la meva família. No em fa gens de por, però".


  • "El confinament el vam passar molt estricte, però ara fem una mica de vida normal, tot i que sempre amb moltes precaucions. No ens podem quedar a casa, sinó potser la part emocional serà pitjor que la part física".


  • "Espero que les restriccions no vagin a més. Trobo una bestiesa que tanquin tota la restauració perquè això són molts llocs de treball perduts i molta gent que està vivint de la restauració. Crec que podrien haver pres altres mesures".


  • "No crec que hi hagi un nou confinament total. Espero que no, vaja".



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.