El Síndic de Greuges de Sant Cugat retorna al teletreball

La decisió s'ha vist afectada per les demandes de la Generalitat de frenar la corba de contagis


Temes relacionats

[FAQ] Dubtes? Aquestes són les afectacions de les noves restriccions (20/oct/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Ramon Palacio / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Ramon Palacio / Foto: Cugat Mèdia

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Ramon Palacio, torna a treballar telemàticament, segons ha confirmat al seu compte de Twitter. La mesura s'ha adoptat arran de les noves restriccions de la Generalitat entre les quals s'instava a tornar a treballar des de casa. La voluntat del govern català amb aquestes noves limitacions és reduir la mobilitat de les persones i frenar els casos de coronavirus.

La institució al servei del ciutadà s'ha sumat a l'activitat no presencial, adherint-se a la petició feta per la Generalitat per tal de retornar al teletreball. Aquesta crida, doncs, busca frenar la forta evolució de la segona onada de la Covid-19. El Síndic de Greuges de Sant Cugat tornarà a atendre les queixes dels seus ciutadans a través dels canals telemàtics i telefònics. El Síndic, que ja havia treballat en línia prèviament, recorda que aquesta manera de funcionar no és la més adient, segons va explicar a Cugat Mèdia el mateix Palacio.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.