Una trentena de persones reclama la reobertura total dels consultoris de la Floresta i les Planes

Una cua simbòlica davant el Centre Social i Sanitari serveix per iniciar més mobilitzacions als districtes


  • Comparteix:

Una cua simbòlica davant del Centre Social i Sanitari ha protagonitzat una nova protesta per reclamar l'obertura total dels consultoris de la Floresta i les Planes. Un grup de veïns s'ha organitzat a través de les xarxes socials per expressar el seu malestar amb el retorn a la normalitat parcial dels dos serveis, que obren menys hores i amb menys recursos que abans de la pandèmia. Els veïns no es creuen les explicacions i insten a garantir una atenció primària de qualitat.

El portaveu del grup, Oriol Ribera, ha explicat als mitjans que les justificacions "no tenen sentit", ja que en un moment en el qual s'han d'evitar el màxim de desplaçaments possibles, els florestans i els planencs s'han de desplaçar a Sant Cugat, per exemple, per la vacuna de la grip o per ser atesos per un metge. Precisament, la reducció de personal qualificat als consultoris és una altra de les reclamacions del grup, que demana que torni a haver-hi metge.

La protesta ha comptat amb el suport de Marea Blanca Sant Cugat. Si no hi ha resposta, els veïns s'han emplaçat de nou aquest dijous a les sis de la tarda per repetir la manifestació.




Oriol Ribera

Ens diuen que reforçaran la primària i ja ho veiem. No podem considerar ni que estigui obert. Diuen que no ens desplacem i envien la gent a vacunar-se a Sant Cugat.

Roser Casamitjana

No n'hi ha prou amb que s'obri un dia a la setmana amb una sola infermera. Nosaltres donem suport a les peticions d'obertura total i absoluta de tots els consultoris amb les característiques que tenien prèvies al tancament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.