12 hores de podcast solidari, aquest diumenge al Celler de Llibres

Els integrants del programa '0encordura' es trobaran per una jornada en suport a l'entitat santcugatenca Ayudar Jugando


  • Comparteix:

Els integrants del podcast / Foto: Cugat Mèdia

Els integrants del podcast / Foto: Cugat Mèdia

El Celler de Llibres acollirà aquest diumenge una edició especial de '0encordura', el podcast realitzat pels integrants del programa de Ràdio Sant Cugat 'Polifrikis'. 12 hores d'emissió, a través de Youtube, Facebook i Twitch, al voltant dels temes habituals del projecte: literatura fantàstica, còmic, jocs de taula i jocs de rol. Tot plegat, per recaptar fons per l'entitat santcugatenca Ayudar Jugando, dedicada a donar suport a infants i joves vulnerables a través del joc.

Pel programa, que arrencarà a les deu del matí, hi passaran grans noms del 'frikisme' en general a l'estat com el santcugatenc Xavier Garriga, editor de Devir Iberia, i els escriptors David B. Gil i Aranzazu Serrano. Col·laboradors i continguts són encara un secret i s'aniran revelant durant l'emissió, que lideraran els quatre integrants del podcast, el propietari del Celler de Llibres, Pablo Giménez, el guionista Andrés Palomino, l'arqueòleg i periodista Millán Mozota i Marc Travé.

Giménez, també fundador d'Ayudar Jugando, ha explicat a Cugat Mèdia que aquesta activitat és una de les que s'han organitzat aquest final d'any per compensar les jornades que cada any feia l'entitat a les Cotxeres de Sants, que s'han hagut de suspendre per la pandèmia. Tot plegat, per poder ajudar a quadrar els comptes del curs, afectats en part per la suspensió de les quotes que ha decidit fer l'entitat per la situació econòmica i per l'absència d'activitats on poder recaptar fons.


Pablo Giménez

Serem al Celler de Llibres emetent en directe, xerrant dels temes que ens agraden. Cinema, sèries, llibres de fantasia i ciència ficció, còmics, jocs de taula i jocs de rol. Hem convidat una sèrie de gent a participar per entrevistar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.