L'ocupació del consultori de la Floresta activa el consell de barri

Durant el cap de setmana els veïns han organitzat activitat a l'espera de la sessió extraordinària del consell (17 h)


Temes relacionats

L'Ajuntament reclama la reobertura dels consultoris de la Floresta i les Planes (23/oct/20)

Els veïns que ocupen el consultori de la Floresta acorden mantenir la protesta fins dilluns (23/oct/20)


  • Comparteix:

Les Mamatraka han donat suport a la protesta amb una batucada / Foto: Cugat Mèdia

Les Mamatraka han donat suport a la protesta amb una batucada / Foto: Cugat Mèdia

Sessió extraordinària del consell de barri de la Floresta aquest dilluns a les cinc de la tarda. Aquesta és la resposta per abordar la situació sanitària al barri, on des d'aquest dijous un grup de veïns ocupa el consultori. Reclamen la reobertura total del servei del consultori de la Floresta i de les Planes, que s'ha reduït com a conseqüència de la reorganització sanitària per la pandèmia. La sessió es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia. Aquest cap de setmana els veïns han organitzat diferents actes de protesta fins que arribi el moment del consell de barri.

El consell, que tindrà lloc al Centre Social i Sanitari de la Floresta, estarà presidit pel regidor Marco Simarro, i comptarà amb la presència de la regidora Ciutadania i Salut i d'Esports, Gemma Aristoy.

L'Ajuntament va demanar divendres que abandonessin la protesta per "seguretat i salut", tot i que també demanaven a Salut la reobertura total dels dos equipaments sanitaris. Així i tot, i a l'espera de la trobada amb els veïns, els manifestants van decidir aguantar el tancament del consultori florestà fins dilluns en una assemblea aquest divendres a la tarda.

Activitats per amenitzar el cap de setmana
Com que l'ocupació del dispensari de la Floresta resistirà fins dilluns, veïns i veïnes del barri han apropat diverses propostes a l'espai per amenitzar el cap de setmana als manifestants que passen el dia al Centre Social i Sanitari. Aquest dissabte al matí les Mamatraka han ofert una batucada i Tito Jose hi ha portat un tast musical. Ja a la tarda ha tingut lloc un concert d''Amarg, Ali i Lunes' i una xerrada sobre l'actual situació de la sanitat pública a càrrec de la plataforma Marea Blanca. Els manifestants han organitzat un debat sobre sanitat aquest diumenge a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.