Els carrers de Sant Cugat ja fan olor de castanyes

Els castanyers i castanyeres s'instal·len a la ciutat fins al 8 de desembre


Temes relacionats

Una Castanyada diferent, amb celebracions 'en família' i extremant la higiene i la distància (23/oct/20)


  • Comparteix:

La Castanyada arriba a Sant Cugat tot i l'actual situació sanitària. La ciutat s'ha omplert de parades on s'hi poden adquirir castanyes i moniatos. Tot i les noves restriccions i mesures anti-Covid, els castanyers encaren aquesta temporada, que ha començat una setmana més tard de l'habitual, amb 'il·lusió' i conscients que la ciutadania esperava amb ganes aquesta tradicional cita.

La castanyera Lupe Díaz té una parada a la plaça dels Quatres Cantons i ha explicat a Cugat Mèdia que ha adoptat totes les mesures sanitàries possibles com, per exemple, utilitzar paperetes no reciclades. A més, la castanyera, que porta gairebé 40 anys instal·lant-se als carrers de Sant Cugat en aquestes dates, ha assegurat que la ciutadania tenia "moltes ganes" de castanyes.

Els santcugatencs, però, són conscients que enguany es viurà una Castanyada diferent i adaptada a les noves restriccions per frenar la segona onada de la Covid-19. Les reaccions davant aquesta situació són diverses. La Carla Rubira ha explicat a Cugat Mèdia que la Castanyada és "una tradició" i que "si s'ha de celebrar en petit comitè, es fa igual"; mentre que el santcugatenc Antoni Sànchez encara aquests dies amb "tristesa" per no poder reunir-se amb tota la família.

En total hi ha cinc parades autoritzades repartides pel centre de la ciutat fins al 8 de desembre i estan ubicades a la plaça de l'U d'Octubre, a la de Lluís Millet, a la d'Octavià, a la de Quatre Cantons i a la de Doctor Galtés.






Lupe Díaz

La gent tenia moltes ganes que algú comencés a fer castanyes, volen normalitat. Ha vingut moltíssima gent i estaven molt contents.

Clients

És la nostàlgia de cada any quan torna aquest període i que m'agrada molt. / Ho estàvem esperant. És una tradició i si s'ha de celebrar en petit comitè es fa igual. / Molt trista, perquè de la família som poquets els que ens reunim, només els de casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.