El Carnestoltes d'enguany comptarà amb un ball al Pavelló de la Rambla del Celler com a principal novetat


  • Comparteix:

La festa es celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 de febrer i està organitzada per Profeslo

La festa es celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 de febrer i està organitzada per Profeslo

Un concurs de comparses, la rua per als més petits i el ball són les activitats principals organitzades pels dies 5 i 6 de febrer, coincidint amb les celebracions del Carnestoltes d'enguany. La promotora de festes locals Profeslo espera amb aquestes activitats consolidar a la nostra ciutat aquesta celebració.

La novetat d'enguany serà el Ball de Carnestoltes que tindrà lloc per primer any al pavelló municipal. A més, s'ha organitzat un concurs de comparses, el ball de gitanes, la tradicional cercavila. Per als més petit, el dia 6 de febrer podran es farà el Carnestoltes infantil amb una xocolatada, la rua infantil i ball amb grups d'animació.

El membre de Profeslo, Quim Pla, espera amb aquestes activitats consolidar la celebració del Carnestoltes a la nostra ciutat.

Quim Pla

Des de el primer any intentem cedir l'organització de la barra de bar del Ball de nit a una entitat. Fem un concurs per donar opcions a diferents entitats.


En aquest sentit, des de Profeslo esperen superar la xifra de 1.500 participants de l'any passat. Per aquest motiu, fan una crida a la participació dels santcugatencs i de les associacions de la ciutat. A l'edició d'enguany, les associacions podran participar en el concurs la barra de Bar del Ball de Nit. Ho explica Quim Pla.

Quim Pla

Esperem que aquest any sigui l'any de consolidació. Encara queden coses, però esperem que la gent es vagi acostumant a fer Carnaval.


Des de Profeslo, a més, s'ha mostrat satisfets pel pressupost destinat al Carnestoltes d'enguany i sobretot amb la cessió d'un espai municipal cobert per albergar el ball de nit. Recordem que l'any passat els organitzadors s'havien queixat pels pocs recursos que els hi destinaven per aquesta festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.